UPDATE Tânărul care a murit strivit de autocar la Arieşeni era şofer de patru ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autocar implicat în accident. Foto: Arhivă
Autocar implicat în accident. Foto: Arhivă

Un orădean în vârstă de 24 de ani a murit zdrobit de autocarul pe care încerca să îl repare. Bărbatul a fost descoperit în scurt timp de la producerea accidentului, de un alt șofer, însă n-a putut fi salvat.

UPDATE ora 10.30

Nelu Scorţe, şeful firmei de transport Scorţe Trans a declarat în această dimineaţă că nu ştia de defecţiunea autobuzului. "Ionuţ Mureşan era şofer la noi de patru ani. Nu au mai fost probleme, mai multe nu comentez", a spus acesta despre nefericita întâmplare.

Treizeci de copii de la școala Octavian Goga din Oradea au fost în excursie la Vârtop. Astăzi în jurul orei 14.00 șoferul, Ionuț Mureșan, de 24 de ani, din Oradea, a încercat să remedieze o defecțiune apărută la autocar. "Se pregăteau să se întoarcă la Oradea. Copiii erau în cabană, își făceau bagajele, iar șoferul a pus cricul și a intrat sub autocar pentru a repara ceva la el. Cricul s-a dus într-o parte și șoferul a fost zdrobit sub autocar", a declarat o sursă din Vârtop. Medicii de la Ambulanță, care au sosit la fața locului, au încercat să-l resusciteze, însă tânărul a suferit răni grave la cap și torace și nu a mai putut fi salvat.Potrivit sursei citate, copiii nu au fost martori la scenă. Ei au fost ținuți în cabană până când cadavrul șoferului a fost luat de Serviciul de Medicină Legală. Firma de transport la care era angajat șoferul a trimis un alt autocar, iar în jurul orei 19.00 copiii au pornit spre casă. Oamenii legii au deschis o anchetă. "În caz a fost sesizat Inspectoratul Teritorial de Muncă, existând posibilitatea să fie un accident de muncă", a precizat inspectorul principal Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite