Șoferul unui autobuz din Oradea a accidentat un copil, marți după-amiază

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elevii trebuie să învețe să nu mai riște și să traverseze strada numai pe trecerea de pietoni
Elevii trebuie să învețe să nu mai riște și să traverseze strada numai pe trecerea de pietoni

Elevul, în vârstă de opt ani, a trecut strada prin loc nepermis și a fost lovit de către un autobuz. Accidentul a avut loc marți, în jurul orelor 16.00, pe strada Războieni, din Oradea. Polițiștii continuă cercetările în cauză.

Potrivit informațiilor transmise de către Alina Dinu, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Bihor, în momentul acrojașului victima se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure, prin spatele unui autobuz aflat pe sensul opus. Șoferul autobuzului, în vârstă de 29 de ani, este din localitatea Cheșereu. Spre bucuria acestuia, dar și a părinților copilului de opt ani, băiatul a scăpat cu răni ușoare.

Sfaturi pentru părinți și copii

IPJ Bihor le recomandă părinților să-i învețe pe cei mici să circule numai pe trotuare, să nu staționeze pe bordura trotuarelor, să nu se joace pe partea carosabilă a drumurilor publice și, mai ales, să nu se angajeze în traversarea căilor rutiere în fugă, prin fața sau prin spatele autovehiculelor staționate ori a mijloacelor de transport în comun, oprite în stații.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite