Șoferul unui Renault a accidentat un autobuz al OTL și a fugit apoi de la locul faptei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un  autobuz al OTL  a fost lovit pe strada Muntele Găina de un Renault albastru cu numere provizorii  care nu a respectat indicatorul STOP  și i-a tăiat calea acroșându-l pe partea dreaptă. Șoferul care a provocat accidentul a plecat în viteză de la locul accidentului fără a putea fi identificat de pasagerii din autobuz.

Incidentul s-a petrecut duminică seară, în jurul orei 18.45. "Un autobuz cu nr. de înmatriculare BH- 13-TLO  aparţinând OTL SA rula pe str.Muntele Găina când un autoturism marca Renault de culoare albastră cu numere provizorii, ieşind de pe str.Dobrogei şi nerespectând indicatorul STOP, i-a tăiat calea, acroşându-l în partea dreaptă", spune Carmen Tocuț , inspectorul OTL.

"Pentru a evita o coliziune frontală, autobuzul a virat mult dreapta, intrând într-un copac de pe marginea carosabilului. Autoturismul Renault a părăsit în viteză locul accidentului fără a putea fi identificat după numărul de înmatriculare nici de șofer   nici de cele două pasagere din autobuz", mai spune Tocuț.

Echipajul de poliţie a consttatat nevinovăția șoferului OTL.  

Pe această cale OTL face apel către eventualii martori ai accidentului care pot da detalii despre numărul de circulaţie al autoturismului Renault, rugându-i să se adreseze organelor de poliţie sau societăţii OTL pentru identificarea vinovatului.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite