Şoferii s-au lăsat tentaţi de alcool şi s-au trezit cercetaţi penal de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
S-a dovedit că şoferii consumaseră alcool înainte de a se urca la volan
S-a dovedit că şoferii consumaseră alcool înainte de a se urca la volan

Bihorenii încă se încumetă să urce la volan sub influenţa băuturilor alcoolice cu toate că legea pedepseşte grav aceste abateri, iar poliţiştii întocmesc dosar penal pentru conducerea sub influenţă.

La sfârşitul săptămânii poliţiştii bihoreni s-au confruntat cu mai mulţi şoferi cu tupeu care au urcat la volan. Primul care a fost depistat băut la volan a fost orădeanul Z.N., de 22 de ani. Acesta a fost surprins sâmbătă pe strada Nicolae Bălcescu din Valea lui Mihai cu o concentraţie alcoolică de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Duminică numărul celor care s-au ales cu dosar penal a fost mai mare, orele mici ale dimineţii fiind considerate de unii ferite de controale. Astfel, în jurul orei 14.10, a fost depistat P.M., de 47 de ani, din Municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ogorului din Oradea, având o concentraţie alcoolică de 0,76 mg/l alcool pur în aerul pur expirat.

De asemenea, duminică, în jurul orei 04.43, poliţiştii din Beiuş l-au depistat în trafic pe localnicul Ş.A.A., de 23 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Vasile Lucaciu din Beiuş, având o concentraţie alcoolică de  0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În acelaşi timp, la ora 04.43, poliţiştii Serviciului Rutier l-au depistat pe  D.N. 79, în afara localităţii Nojorid, pe orădeanul B.G., de 52 de ani, în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie alcoolică de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.

C.F., de 27 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Morii din Valea lui Mihai, avea o concentraţie alcoolică de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cu sângele „diluat" conducătorul auto a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite