Șoferii orădeni sunt obligați să circule cu cinci kilometri la oră, pe podul Dacia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tramvaie Oradea
Tramvaie Oradea

Timp de trei zile șoferii orădeni vor fi obligați să circule cu cinci km la oră, pe podul Dacia. Din cauza lucrărilor de turnare a betonului pe podul Dacia, începând de astăzi și până joi, Serviciul de Poliție Rutieră interzice accesul pe pod al autoturismelor care depășesc 3,5 tone.

Potrivit informațiilor transmise de către OTL, de astăzi și până joi la orele 18.00, accesul pe podul Dacia va fi permis numai autoturismelor şi doar pe o singură bandă pe sens, cu limitare de viteză. „Circulaţia pe pod se va desfăşura pe un singur fir pe sens, cu limitare de viteză la 5 km/h şi tonaj maxim de 3,5 tone", informează Alina Dinu, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliție al Județului Bihor. „ Pentru autovehiculele care circulă dinspre B-dul Ştefan cel Mare înspre strada Republicii, ce depăşesc 3,5 tone, va fi obligatoriu virajul spre strada Muzeului, iar autovehiculele de tonaj care circulă pe relaţia Averescu - Cele Trei Crişuri vor avea interdicţie de a vira la dreapta spre podul sus - menţionat", spune Alina Dinu.

Transport în comun

De vineri OTL va opera modificări la circulaţia mijloacelor de transport în comun de pe liniile 13, 17 şi TRV3. Pe linia 13 se va circula pe ruta Gheorghe Doja - Spitalul Judeţean - B-dul Republicii-Muzeului - Parcul Petöfi - Bulevardul Republicii - Magazinul Crişul - L. Pasteur - Spitalul Judeţean - Gheorghe Doja. Pe linia 17 se va merge pe ruta Simcor (Pod CFR) - B-dul Dacia -Parcul Petöfi - Magazinul Crişul - B-dul Republicii - Gara Centrală - Berzei - Șirul Canonicilor - B-dul Dacia - Simcor (Pod CFR) iar TRV 3 va circula pe ruta Olosig - Gara Centrală.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite