Șoferii sub influența alcoolului și fără permis, sancționați de agenții rutieri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul consumase alcool
Şoferul consumase alcool

Aproape șase sute de sancţiuni au aplicat poliţiştii rutieri şi de ordine publică în timpul acţiunilor desfăşurate pe şoselele bihorene, la sfârşit de săptămână.

Şi în acest sfârşit de săptămână, acţiunile poliţiştilor bihoreni au vizat în principal depistarea șoferilor  care conduc agresiv, depășesc viteza legală sau s-au urcat la volan sub influența alcoolului.  Potrivit inspectorului principal Alina Dinu, 141 de şoferi  au fost sancţionaţi pentru că au depăşit limitele legale de viteză. "Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 597 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 83.312 lei. Totodată, 31 de permise de conducere au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, au fost constatate 16 infracţiuni şi nouă tamponări", mai spune Alina Dinu.  

Cele mai multe sancțiuni au fost aplicate pentru depășirea vitezei legale. În timpul acțiunilor făcute de polițiști, L.C.I, de 32 de ani, din Săcuieni, a fost prins în timp ce conducea un autoturism pe DN 19,  cu o concentrație de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat. Orădeanul S.J., de 45 de ani, a fost prins la volan, pe strada Traian Moșoiu din Oradea, având o concentraţie alcoolică de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite