Șoferii s-au ales cu dosar penal pentru că au circulat cu numere false

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Polițiștii bihoreni au mai descoperit trei șoferi care s-au aventurat pe drumuri cu mașini ale căror numere nu mai erau valabile sau chiar erau realizate în fals, iar pentru asta vor suferi rigoarea legii.

Duminică, 30 mai, în jurul orei 19.40, poliţiştii din Ştei l-au depistat în trafic, pe strada Miron Pompiliu din localitate pe T.O., de 26 de ani, din Judeţul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism al cărui număr provizoriu de circulaţie expirase la 17 aprilie. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală.

De asemenea, vineri, 28 mai, în jurul orei 12.00, pe strada Jean Calvin din Municipiul Marghita a fost depistat localnicul D.L., de 42 de ani, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat şi care avea aplicate plăcuţe cu un număr fals de înmatriculare. Tot vineri, în jurul orei 12.00, pe D.N.19, în localitatea Biharia a fost depistat H.A.R., de 26 de ani, din aceeaşi localitate, în timp ce conducea un autoturism cu număr de înmatriculare provizoriu.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că numărul de înmatriculare al respectivului vehicul era fals, iar conducătorul auto avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice din 13 aprilie.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite