Șoferii bihoreni au scăpat cu răni ușoare după ce nu s-au asigurat în trafic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două tamponări s-au produs ieri pe fondul nerespectării regulilor elementare dintrafic, mai exact niciunul dintre cei doi nu s-a asigurat la efectuarea unor manevre pe șosele.

Ieri în jurul orei 10.55, pe strada Bihorului din  Municipiul Oradea, orădeanul B.I.C., de 24 de ani, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în Judeţul Bihor, nu s-a asigurat la punerea în mişcare de pe loc. În urma manevrei a lovit un autoturism condus regulamentar de C.C.F., de 29 de ani din Oradea. Ca urmare a coliziunii C.C.F., conducătorul celui de-al doilea autoturism implicat în coliziune, a suferit leziuni uşoare.

În aceleași condiții pe drumul naţional 19, în localitatea Tămăşeu, F.I., de 28 de ani, din Municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în Judeţul Bihor, nu s-a asigurat la efectuarea unui viraj spre stânga. Astfel, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism înmatriculat în judeţul Bihor, condus de orădeanul O.A., de 52 de ani.În urma impactului, ambii conducători au suferit leziuni uşoare.

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite