Șoferii bihoreni s-au convins că e importantă păstrarea distanței față de cel din față

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe șoselele bihorene s-au petrecut ieri două accident trase la indigo, șoferii vinovați au ignorat faptul că trebuie să păstreze o distanțăd e siguranță față de automobilul care circulă în fața lor.

În jurul orei 17.50, pe DN 1, în afara localităţii Groşi,  B.A., de 31 de ani, din judeţul Harghita, în timp ce conducea un autotractor pe fondul neasigurării la efectuarea manevrei de depăşire, a tamponat din spate un autoturism înmatriculat în Ungaria, condus de U.T., de 42 de ani, ce rula în aceeaşi direcţie de mers şi se afla în acel moment în depăşirea unui alt autovehicul.

După impact, autoturismul condus de U.T., a părăsit partea carosabilă, lovindu-se de un copac situat pe partea stângă a direcţiei de mers. Din accident a rezultat rănirea uşoară a conducătorului autoturismului înmatriculat în Ungaria.

Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Tot ieri pe  drumul naţional 1, în afara localităţii Cauaceu, B.Z.L., de 23 de ani, din Oradea, în timp ce conducea o autoutilitară înmatriculată în Judeţul Bihor, pe fondul nepăstrării unei distanţe corespunzătoare a intrat în coliziune cu un autoturism aflat în faţa sa. În urma coliziuni, autoturismul condus de S.O.B., de 28 de ani, din Municipiul Oradea a părăsit partea carosabilă şi a intrat în şanţ.

Din accident a rezultat rănirea uşoară a lui S.O.B., conducătorul autoturismului implicat în eveniment.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite