Șoferii bihoreni convinși cu amenzi că alcoolul și volanul rămân incompatibile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulți șoferi bihoreni au rămas fără permise și sunt ceretați penal după ce au fost descoperiți de polițiști la volan cu alcoolemii care se situau în jurul valorii de 1 mg de alcool pur în aerul expirat.

Ieri în jurul orei 03.15, patrula mixtă din cadrul Poliţiei Municipiului Salonta l-a depistat în trafic, pe drumul judeţean 768/D, la ieşirea din localitatea Petid, pe V.T.N., de 38 de ani, din comuna Căpâlna, în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie alcoolică de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat. În aceleași condiții în jurul orei 21.20, poliţiştii salontani l-au depistat în trafic, pe drumul judeţean 709/E, în localitatea Ciumeghiu, pe A.S.V., de 44 de ani, din comuna Avram Iancu, în  timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie alcoolică de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cam aceeași situație a fost și în cazurile lui H.D. de 38 de ani din Sântandrei și al lui F.G. de 29 de ani din Oradea care au fost prinși de polițiști cu alcoolemii de 0,72 și respectiv 0,84 mg alcool în litrul de aer expirat. În toate cazurile polițiștii au recoltat probe biologice și au întocmit dosar penal celor depistați.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite