Șoferii bihoreni sunt din ce în ce mai teribiliști: fără permis și băuți la volan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Numărul celor care se încumetă să se urce la volan fără a poseda permis sau și mai rău, fără permis și sub influența băuturilor alcoolice, este în creștere, la fel ca și cei ce circulă cu numere de înmatriculare expirate.

Ieri un tânăr de 27 din Tinca a fost descoperit în timp ce conducea fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie. S.C.F., de 27 de ani, din Tinca a fost descoperit cu o concentrație alcoolică de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat la testarea cu etilotestul. Conducătorului auto i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, iar cercetările sunt continuate de poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Salonta.

Un alt act de teribilism a fost consemnat pe Calea Sântandreiului unde a fost depistat L.F.P., de 23 de ani, din Municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 123 Km/h, înregistrată radar. Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu nouă puncte amendă (un punct amendă = 60 lei), iar permisul de conducere i-a fost ridicat în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile.

În același context poliţiştii din cadrul Biroului Ordine Publică Rural l-au depistat miercuri, 16 iunie, în jurul orei 14.00, pe F.G.M., de 36 de ani, în timp ce conducea pe drumul judeţean 792/A un autoturism al cărui număr de înmatriculare provizoriu expirase în data de 11 februarie. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală conform prevederilor Art.85 alin.1 din O.U.G. nr.195/2002.

Totodată, poliţiştii rutieri l-au depistat în jurul orei 19.40 pe B.A.R., de 30 de ani, din comuna Sălard, în timp ce conducea un autoturism al cărui număr de înmatriculare provizoriu expirase la 10 iunie. De asemenea, joi, 17 iunie a.c., în jurul orei 03.30, a fost depistată B.A.L., de 23 de ani, din Ştei, în timp ce conducea un autoturism, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite