Şoferii de taxi vor beneficia de 50 de locuri de parcare în plus, în Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În şedinţa de astăzi a comisiei consultative pe probleme de circulaţie şi transport rutier în Oradea s-a discutat reamenajarea a 12 staţii de taxi din oraş, luându-se decizia de a creşte numărul locurilor de parcare pentru taxi. În plus, vor fi amenajate două staţii taxi noi.

În cadrul şedinţei au fost discutate propunerile de modificare pentru 12 staţii de taxi din Oradea, respectiv: staţia Piaţa Unirii intersecţie cu strada Independenţei, staţia Piaţa Ferdinand (Agenţia CFR), staţia din strada Carpaţi intersecţie cu B-dul Dacia, staţia Corneliu Coposu (vizavi de Piaţa Rogerius), staţia Corneliu Coposu (vizavi de magazinul Perla), staţia din Gara CFR, staţia din strada Republicii vizavi cu Policlinica, staţia din Cantemir (Bloc Cicero), staţia din strada Feldioarei intersecţie cu Parcul 22 Decembrie, staţia Nufărului colţ cu strada Morii, staţia din Cantemir (vizavi de oficiul poştal), staţia din strada Războieni. „Cele 12 staţii de taxi menţionate mai sus au în acest moment 108 locuri de pacare. Prin decizia Comisiei consultative pe probleme de circulaţie şi transport rutier în municipiul Oradea, numărul locurilor de parcare în cele 15 staţii de taxi va creşte la 144”, a transmis biroul de presă al Primăriei Oradea.

 Aviz de la Poliţia Rutieră

 Pe strada Guttenberg intersecţie cu Calea Clujului va fi amenajată o nouă staţie de taxi, cu 5 locuri. De asemenea, în parcarea Real - Piaţa Obor, va fi amenajat un spaţiu pentru taximetre, cu 5 locuri. Urmează ca decizia Comisiei consultative pe probleme de circulaţie şi transport rutier să fie avizată de Poliţia Rutieră, după care va fi pusă în practică.

 

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite