Șoferii se aventurează la drum băuți, fără permis și refuză recoltarea probelor biologice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În week-end polițiștii s-au confruntat cu mai multe cazuri în care șoferii au urcat băuți la volan și chiar fără permis, ba mai mult unii au refuzat și recoltarea probelor biologice.

În noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 03.00, pe drumul judeţean 792/A, pe raza localităţii Belfir, a fost depistat P.I.M., de 21 de ani, din comuna Olcea, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie şi având o concentraţie alcoolică de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În aceleași circumstanțe pe drumul judeţean 767, în localitatea bihoreană Dobreşti a fost depistat localnicul S.N.V., de 38 de ani, în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie de 1,23 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorului auto i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, iar în cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală.

De asemenea, în noaptea de sâmbătă săpre dumnică, în jurul orei 00.55, a fost depistat L.M., de 23 de ani, din comuna Aştileu, în timp ce conducea un autoturism pe drumul judeţean 767 Tileagd, fără a poseda permis de conducere.

În urma testării sale cu aparatul etilo-test, a rezultat o concentraţie alcoolică de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat. S-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei, iar cercetările în cauză continuă.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite