Șoferii se aventurează la drum tot mai des fără permise sau fără numere valabile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Șoferii bihoreni continuă să ignore anumite reguli de bază când se pornesc la drum și urcă la volan fără permis sau conduc mașini care nu mai deține numere de înmatriculare valabile.

Ieri a fost depistat N.Z., de 22 de ani, din Municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Poet Al. Andriţoiu din Oradea, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În același context, în jurul orei 13.20 a fost depistat orădeanul S.E.G., de 52 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Umbrei din localitatea Tămăşeu, având anulat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Tot luni, în jurul orei 22.10, pe drumul judeţean 797 Sântandrei, poliţiştii din Sântandrei împreună cu cei din cadrul S.P.F. Girişu de Criş l-au depistat în trafic pe localnicul L.P.C., de 31 de ani, în timp ce conducea un autoturism al cărui număr de înmatriculare provizoriu avea valabilitatea expirată din 23 septembrie 2009. De asemenea, conducătorul autoturismului a refuzat atât testarea cu aparatul etilo-test, cât şi recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de poliţiştii din Sântandrei.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite