Șoferi fără permis și dependenți de viteză le-au dat de lucru polițiștilor bihoreni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bihorean a fost prins joi seară de către polițiști, în timp ce se afla la volanul unui autoturism, pe un drum județean, fără să aibă permis de conducere, pentru nicio categorie de autovehicule. În plus, bărbatul era și sub influența alcoolului. Alte peste 180 de persoane au fost sancționate de către polițiști, pentru că au călcat prea tare accelerația.

Șoferul, în vârstă de 31 de ani, a fost depistat în comuna Pietroasa, joi seara, în jurul orei 22.30. „Localnicul T.F conducea un autoturism, deşi nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. În urma testării sale cu aparatul etilo-test s-a stabilit că acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, prezentând o concentraţie alcoolică de 0,21 mg/l alcool pur în aerul expirat", informează Alina Dinu, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliție al Județului Bihor. Polițiștii au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale, iar cercetările continuă.

Vitezomani la volan

Pe lângă șoferi alcoolizați și fără permis, polițiștii au mai prins în ultimele 24 de ore peste 180 de vitezomani. „Ca urmare a abaterilor constatate în ultimele 24 de ore, au fost aplicate aproape 300  de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 67.000 lei. Totodată, opt permise de conducere au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, au fost constatate trei infracţiuni şi trei tamponări", spune Alina Dinu.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite