Slabiciunea pentru whisky l-a făcut pe un orădean să comită şapte furturi în două luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Whisky
Whisky

Un orădean suspectat de repetate furturi din societăţi comerciale,a fost depistat şi cercetat de către poliţiştii orădeni

Poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţinilor contra Patrimoniului din cadrul Poliţiei Oradea au început început urmărirea penală faţă de orădeanul F.J., de 40 de ani, sub aspectul săvârşirii infracţinii de furt calificat.

Acesta este suspectat că, în intervalul iulie - septembrie a.c., ar fi comis şapte furturi din diverse societăţi comerciale de pe raza municipiului Oradea.

Astfel, acesta este bănuit că, la 26 iulie, profitând de neatenţia angajaţilor, ar fi sustras dintr-un magazin din Oradea şase sticle cu băuturi alcoolice (whisky), în valoare de 600 lei.

De asemenea, poliţiştii orădeni îl suspectează pe F.J. că, la 7 august a.c., ar fi sustras de două ori, dintr-un alt magazin din Oradea, la interval de câteva ore, două sticle de whisky, în valoare de 180 lei.

Totodată, acesta este acuzat că, la 13, respectiv 22 august a.c., a sustras dintr-un supermarket din Oradea zece pachete de cafea, în valoare de 237 de lei, iar la 14 august a.c., a sustras dintr-un alt supermarket, alte patru pachete cu cafea, în valoare de 48 de lei.

Acelaşi orădean, este suspectat că, la începutul lunii septembrie a.c., ar fi sustras dintr-o societate comercială din Oradea, o sticlă de whisky, în valoare de 90 de lei.

"În fiecare dintre cazuri, suspectul a profitat de neatenţia angajaţilor, furturile fiind comise în timpul programului de funcţionare a magazinelor. Prejudiciul total provocat astfel este de 1.065 lei", a afirmat inspector principal Alina Diu, purtător de cuvânt al IPJ Bihor.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite