Sinucidere cumplită: un tânăr orădean s-a sufocat, trăgându-şi o pungă pe cap

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un orădean de 33 de ani şi-a pus capăt zilelor în seara de joi. Acesta a ales o metodă cutremurătoare prin care s-a sinucis: şi-a pus o pungă de plastic pe cap, pe care a sigilat-o  cu bandă adezivă. Se pare că bărbatul trecea printr-o stare depresivă, din cauză că era în pragul divorţului.

Se pare că cea care a descoperit cadavrul tânărului a fost mama acestuia, care în seara zilei de joi a intrat în camera bărbatului de 33 de ani, pe care l-a găsit pe jos. Deşi a încercat să-l trezească pe fiul său, dându-i punga jos de pe cap, echipajele de la Ambulanţă au încercat zadarnic să-l resusciteze pe orădeanul de 33 de ani.

Motivul pentru care bărbatul ar fi apelat la sinucidere pare să se lege de faptul că soţia îl părăsise şi se hotărâse să divorţeze de el.

Modul ciudat de a-şi pune capăt zilelor i-a şocat inclusiv pe anchetatori, cu toate acestea toate dovezile indică o sinucidere. „În cauză nu sunt suspiciuni de omor", spune purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Alina Dinu.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite