Singurul turneu internațional de baschet în cărucior din România va avea loc la Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru echipe de baschet cu totul speciale vor face spectacol luna aceasta la Oradea. Reprezentând România, Bosnia Herţegovina, Croaţia și Polonia, sportivii vor dovedi că acolo unde există voință nu se pot impune limite. Competiția va avea loc în intervalul 17-19 septembrie.

Turneul internațional de baschet în cărucior va fi găzduit de sala de jocuri sportive a Unversității din Oradea. Festivitatea de deschidere va avea loc la data de 17 septembrie, fiind urmată de primul meci, în care echipa României va înfrunta sportivii din Bosnia Herțegovina, de la Banja Luka.

Echipe de top

Evenimentul este organizat sub egida Federaţiei Internaţionale de specialitate (IWBF) şi este înscris în calendarul acesteia. În calitate de observator al IWBF Europa va participa Maurice Hammerton. Echipele înscrise în turneu sunt ASP Oradea (România), KKI 'Vrbas' Banja Luka (Bosnia Herţegovina), KKI Vodice (Croaţia) şi Start Wroclaw (Polonia). Echipa poloneză este  antrenată de Wit Jedrzejewski, care este şi antrenor secund al naţionalei Poloniei, clasată pe locul 6 la Campionatul Mondial din 2010 şi pe locul 4 la Campionatul European de anul trecut.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite