Sindicatele așteaptă permisiunea de a protesta la Oradea, la Congresul UDMR

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nu mai puțin  de cinci sindicate au depus la Primăria Oradea cerere pentru a primi permisiunea de a protesta la Oradea în prima zi a Congresului UDMR. Cererea sindicatelor va fi soluționată în cursul zilei de astăzi. Dacă primesc aprobare, protestele vor tulbura congresul pentru două ore.

Reprezentanții BNS, CNSLR Frăţia, Convenţia Sindicatelor Democratice, Cartel Alfa şi Meridian așteaptă aprobarea de la Primăria Oradea pentru a protesta  sâmbătă pe platoul din fața Casei de Cultură a Sindicatelor. Dacă se aprobă, protestul va dura două ore, de la 10.30 la 12.30. Decizia va fi luată de către Comisia pentru ordine publică Oradea, în care sunt reprezentate mai multe instituţii: Jandarmeria, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Bihor, Poliţia Locală Oradea şi Consiliul Local Oradea.

Unul dintre reprezentanţii celor cinci federaţii sindicale a precizat că solicitarea vizează aprobarea unei acţiuni de pichetare, ca protest faţă de intenţia Guvernului de a impune noul Cod al Muncii fără o dezbatere parlamentară, prin asumarea răspunderii Guvernului.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite