Simona Bişboacă, Anca Dodescu şi Gyongyossy Zsolt ne dezvăluie secretele succesului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O inventatoare, un profesor universitar şi un antrenor vin la 11even Oradea pentru a împărtăşi din secretele succesului. După prima ediţie a evenimentelor 11even din 11 octombrie 2011, în care sute de oameni din mai multe oraşe ale ţării s-au bucurat de prezenţa unor vorbitori de excepţie în cadrul unor evenimente desfăşurate simultan, urmează o nouă ediţie, care potrivit organizatorilo va fi una mult mai complexă.

Inventatoarea oradeană Simona Bişboacă a uimit savanții de la Salonul Internațional de Inventică 2011 de la Varșovia, cu două produse originale, „Antioxi vita" desemnat cel mai puternic antioxidant şi Propolis dizolvat în apă, fără alcool, produse pentru care a fost medaliată cu aur si argint. În mai 2012, primeste două plachete de aur pentru încă două produse: marmelada fără fierbere şi aditivul alimentar natural. Declară că zi de zi traieşte momente bune, pline de bucurie, citind sau ascultând mulţumirile persoanelor care consumă produsele fabricate după invenţiile sale.

Anca Dodescu este profesor universitar, pasionată de economie, educaţie, antreprenoriat, dezvoltare locală şi construirea de bune practici.A avut un rol esențial în înfiintarea și acreditarea domeniului de licență Administrarea afacerilor, a programelor de masterat: Administrarea afacerilor regionale, Economia și administrarea afacerilor în turism și industria ospitalității, Relații economice europene din cadrul Facultății de Științe Economice, fiind timp de opt ani decan al acesteia. A inițiat și coordonat proiectul ANTRES - Antreprenoriatul și egalitatea de șanse. Un model interregional de școală antreprenorială pentru femei, proiect declarat model de succes de către Comisia Europeană. Este  Expert al Comisiei Europene pe Entrepreneurship&Employment. La 11even Oradea va vorbi despre Curajul de a fi tu însăţi şi a de nu te lăsa anonimizat de vremuri.

Antrenorul emerit Gyongyossy Zsolt a devenit renumit în întreaga lume după ce, la un concurs școlar, o descoperea pe cea care avea să devină o „marcă înregistrată" a atletismului mondial, celebra semifondistă Gabriela Szabo.  În urma rezultatelor obţinute ca antrenor, atât pe plan naţional cât şi mondial, a  scris o pagina in istoria sportului românesc. Ca antrenor federal nu ezită să confere Oradei statutul de gazdă a unor competiţii importante, cum ar fi Cupa României 2011 și Campionatul Național de Cros 2012. Gyöngyössy crede că în orice etapa a evoluţiei noastre trebuie şi este necesar să ne reinventăm, iar asta înseamnă succes şi professionalism. Iar secretul succesului stă în „socialul de azi" şi în puterea comunităţii.

 

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite