Oradea: Ian Siegal Band concertează în Blue Monday

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Interpretul numărul 1 în Marea Britanie, primul în topul vânzărilor și în popularitate cântă pentru orădeni.

Cel mai bine vândut cântăreţ de blues contemporan din Marea Britanie va concerta luni de la ora 21.00, la Blue Monday. În ultimele două luni acesta l-a surclasat pe Eric Clapton şi alţi artişti consacraţi ai genului la vânzările de discuri, la categoria blues.
Formaţia se află într-un turneu European, Oradea fiind singurul oraş din România în care acesta se opreşte, datorită ARIA Production. “De doi ani suntem în tratative cu el pentru a cânta la Oradea. Am sperat să cânte la concertul de Crăciun, dar nu s-a putut. Din fericire vine acum pentru a cânta pentru orădeni”, spune Joe Balogh, preşedintele organizaţiei.
Acesta este al doilea eveniment muzical de excepţie pentru iubitorii bluesului, după concertul trupei americane Ely Yamin Band, ce a avut loc în luna mai.
“Vom organiza şi alte evenimente de excepţie. Suntem în tratative cu mai multe trupe. Sperăm că prin fiecare vom câştiga adepţi noi pentru muzica de calitate”, spune Andrei Seidler, din partea ARIA Production. “Dacă publicul vrea evenimente de calitate, suntem dispuşi să depunem toate eforturile pentru a aduce artişti de valoare la Oradea”, mai spune Seidler. Biletul de intrare este 50 de lei. Se pot cumpăra la intrare sau se pot comanda prin telefon. Organizatorii avertizează că numărul biletelor puse în vânzare sunt limitate.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite