Şi-a ucis tatăl şi l-a abandonat într-o pădure înfăşurat în mai multe pungi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul găsit mort în urmă cu aproape o săptămână, în pădurea din comuna Budureasa, a fost ucis chiar de băiat. Criminaulul a fost arestat ieri seară, după ce şi-a recunoscut vina.

Ioan Corb, beiuşeanul dispărut în luna decembri şi găsit mort în urmă cu aproape o săptămână în pădurea din comuna Budureasa a fost ucis de prorpiul băiat. Tribunalul Bihor a emis, astăzi, un mandat de arestare pentru 29 de zile, pe numele lui Ioan Nicolae Corbu, în vârstă de 36 de ani, fiul cel mare al victimei.

Arestarea s-a făcut la solicitarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, care îl anchetează pentru uciderea tatălui său. "Ioan Nicolae Corbu a fost reţinut, marţi seara, fiind acuzat că şi-ar fi ucis tatăl în luna decembrie anul trecut şi l-a abandonat, înfăşurat în pungi, într-o pădure din apropierea staţiunii", a spust Alin Leucea, procurorul de caz.

Potrivit anchetatorilor, între cei doi a izbucnit un conflict  după ce băiatul a vândut câteva animale fără ştirea părintelui. În ziua crimei, cei doi lucrau la ferma de vaci pe care o deţin la ieşirea din municipiul Beiuş. "Agresorul a luat o rangă şi şi-a lovit tatăl în cap, după care l-a înfăşurat în pungi şi l-a abandonat într-o pădure", a precizat procurorul Leucea.  După două zile de audieri şi percheziţii, procurorii au dispus reţinerea lui Ioan Nicolae Corb, care în timpul audierilor şi-a recunoscut fapta.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite