ERA Shopping Park proiectează filme gratuite pentru orădenii mari şi mici

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din acest final de săptămână, ERA Shopping Park aduce filme de renume pentru orădenii amatori de pelicule de calitate. Toate vor putea fi vizionate gratuit de cei care vor vizita weekend de weekend centrul comercial. Proiectarea filmelor pentru copii va debuta atât sâmbătă, cât şi duminică de la ora 11, iar filmele pentru cei mari vor rula de la ora 17. 

La început de an, ERA Shopping Park Oradea lansează, seria de evenimente „Weekenduri cu filme gratis” în cadrul căreia, timp de şase săptămâni, orădenii pot să vadă atât producţii cinematografice recente, cât şi pelicule apreciate ale ultimilor ani. Proiecţiile vor avea loc într-o sală special amenajată, dotată cu un ecran mare de tip cinema şi cu o capacitate de 300 de locuri.

„Este o ocazie incredibilă de distracţie, atât pentru cei mari, cât şi pentru cei mici, dar şi un mod foarte plăcut de a petrece zilele friguroase de weekend din ultimele două luni de iarnă”, spune Delia Flechianu, coordonator de marketing la ERA Park Oradea.


Astăzi, de la ora 11, copiii vor avea ocazia să vadă „The Smurfs” (Ştrumfii), film lansat în 2011, cu mare trecere la public. Duminică, tot de la aceeaşi oră, micuţii vor putea urmări povestea unui câine cu superputeri, „Bolt". Peliculele vor fi dublate în limba română. Pentru orădenii ceva mai mari, ERA Park va proiecta astăzi filmul „Snatch”, ca mâine, pe ecranul centrului comercial să ruleze filmul „Lock, Stock and Two Smoking Barrels”.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite