Sensurile giratorii, amenajate pe banii firmelor cu dare de mână

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Se amenajează sensurile giratorii
Se amenajează sensurile giratorii

Două firme şi-au anunţat intenţia de a amenaja sensurile giratorii la intersecţia bulevardului Ştefan cel Mare cu strada Podului, şi a sensurilor giratorii de la capetele podului Sovata.

Firmele SC Eco Bihor SRL şi SC Holcim SA au anunţat municipalitatea că doresc să finanţeze şi să realizeze lucrările de amenajare peisagistică la sensurile giratorii de la intersecţia bulevardului Ştefan cel Mare cu strada Podului, şi a sensurilor giratorii de la capetele podului Sovata.

În ceea ce priveşte amenajarea sensului giratoriu de la bulevardul Ştefan cel Mare, SC EcoBihor va efectua lucrări de salubrizare, lucrări de pregătire teren pentru plantare şi gazonare, plantări de arbuşti ornamentali, semănat gazon, aşternut piatră mărgăritar, precum şi lucrările de întreţinere a spaţiului respectiv.

Totodată, firma SC Holcim SA va amenaja cele două sensuri giratorii de la capetele podului Sovata, urmând ca lucrările de amenajare să fie stabilite după semnarea acordului de colaborare.

"Primăria municipiului Oradea mulţumeşte celor două firme pentru intenţia de amenajare a  spaţiilor pentru un aspect cât mai îngrijit al zonelor menţionate", a afirmat Petri Csilla, consilier în cadrul Biroului de Comunicare al Primăriei Oradea.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite