Selina va începe, de luni, plombarea străzilor cu gropi din Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bulevardul Magheru, strada Republicii, Bulevardul Ştefan cel Mare şi strada Lugojului sunt câteva dintre drumurile care vor fi plombate, începând de luni, 27 februarie. Lucrările vor fi efectuate de către firma Selina, în baza contractului de reparaţie şi întreţinere a străzilor din Oradea.

Potrivit informaţiilor transmise de către biroul de presă al Primăriei Oradea, Direcţia Tehnică din cadrul primăriei a făcut o inventariere a gropilor din asfalt, pe majoritatea arterelor din oraş. S-a decis ca, în primă fază, să fie acoperite gropile de pe Bulevardul Magheru, Bulevardul Ştefan cel Mare şi străzile Republicii, Traian Lalescu, Lacul Roşu, Moldovei,  Războieni, Lugojului, etc.

Pista de biciclete

Lucrările de plombări cu mixtură asfaltică la cald vor fi executate de către firma Selina. Aceeaşi firmă va începe săptămâna viitoare pregătirile pentru turnarea covorului asfaltic, pentru  realizarea pistei de biciclete care va veni peste intubarea de la Crişul Mic (Episcopia Bihor), între străzile Crivăţului şi Matei Corvin. Totodată, vor demara şi lucrările pentru realizarea parcării din curtea Companiei de Apă (aprox 900 mp). „Toate aceste lucrări se fac în baza contractului de reparaţie şi întreţinere străzi în municipiul Oradea", se arată în comunicatul transmis de către primărie.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite