Selina a pierdut contractul pentru deszăpezirea drumurilor din zona Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Drumuri inzapezite
Drumuri inzapezite

Consiliul Județean a reziliat contractul încheiat cu firma Selina, pentru deszăpezirea drumurilor județene, pe sectorul Oradea. Radu Țîrle, președintele CJ Bihor, a declarat că sectorul de care se ocupa Selina a fost singurul pentru care au existat plângeri din partea autorităților.

"Am hotărât să reziliem unilateral contractul cu firma Selina pentru deszăpezirea sectorului Oradea. Am primit prea multe sesizări şi reclamaţii din partea primăriilor din judeţ, a Poliţiei Rutiere şi a firmelor de transport auto privind starea proastă a drumurilor din acest sector, iar pe de altă parte am constatat că firma Selina ne presta servicii pe care nu le-am cerut, dar nu presta serviciile prevăzute în contract. În loc să execute împrăştierea materialului antiderapant mecanic, aşa cum scrie în contract, Selina o face manual", a declarat președintele CJ Bihor. El a adăugat că rezilierea unilaterală a contractului pentru deszăpezire este prevăzută în contract.  "Decizia se bazează pe propunerea inspectorului de zonă al Serviciului Drumuri Judeţene din cadrul Direcţiei Tehnice a Consiliului Judeţean", a subliniat Țîrle.

Deszăpezire pe sectoare

Sectorul Oradea cuprinde localităţile: Uileacu de Criş - Bălaia - Burzuc - Sârbi - Tileagd - Vârciorog - Copăcel - Tăşad - Oşorhei - Felcheriu - Cefa - Lăzăreni - Calea Mare - Mierlău - Şumugiu - Cefa - Girişu de Criş - Toboliu - Sântandrei - Cetariu - Cauaceu.Patru firme se ocupă de deszăpezirea drumurilor județene, organizate pe cinci sectoare. Firma Selina a câștigat sectorul Oradea și Beiuș, Ghenau Trade sectorul Aleșd, Crișana Pro Construct setorul Tinca și Via Vita sectorul Marghita.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite