Oradea: Şefii de asociaţii le trag ţepe vecinilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: Şefii de asociaţii le trag ţepe vecinilor
Oradea: Şefii de asociaţii le trag ţepe vecinilor

Locatarii de la mai multe asociaţii au rămas cu datorii de sute de mii de lei, în timp ce ţeparii o duc bine mersi.

Procurorii orădeni au început astăzi urmărirea penală a Liviei Gordan, fosta şefă a asociaţiei Slatinei 23, acuzată de delapidare.

Potrivit lui Vasile Popa, prim procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, femeia a dispărut în urmă cu mai bine de două săptămâni, fiind acuzată că şi-a lăsat vecinii cu datorii de aproape 200.000 de lei, cu penalităţile incluse. De mâine, locatarii ar putea rămâne fără apă caldă. „De patru ani şefa asociaţiei nu a plătit la CET. Noi nu ştiam că avem datorii, doar ne plăteam întreţinerea”, a spus astăzi Răzvan Drăgan, unul dintre vecinii lui Gordan.

Înşelăciunile sunt la modă

Tot mai multe plângeri împotriva administratorilor de la asociaţiile de proprietari s-au adunat la poliţie. „E o modă acum. Avem cam 11 cazuri”, a spus Alina Dinu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.
Administratorul unei asociaţii din cartierul orădean Nufărul, acuzat în 2008 de delapidare de  200.000 de lei, este liber şi astăzi. „Iacab a fost şmecher. Nu are nimic pe numele lui, dar mama sa pensionară, are ditamai casa”, a spus Vasile Popa, despre bărbatul de la care nu au ce recupera, în afară de două maşini vechi, fără valoare.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite