Şefa unei asociaţii de proprietari a furat, timp de cinci ani, din banii vecinilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de investigare a fraudelor au propus trimiterea în judecată a unei administratoare de asociație de proprietari, pentru delapidare. Din 2002 până în 2007, orădeanca a cheltuit în interes personal o parte din banii plătiţi de locatari pentru întreţinere şi reparaţii.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ)  Bihor au finalizat joi cercetările față de o orădeancă în vârstă de 43 de ani. „Aceasta este suspectată că, în perioada 2002 - 2007, în calitate de administrator al unei asociații de proprietari din Oradea, și-ar fi însușit în interes personal o parte din încasările de la locatari cu titlu de cheltuieli de întreținere, cheltuieli de reparații și fond de rulment", a spus Sorin Secară, ofiţer de presă la IPJ Bihor.

Banii, recuperaţi în parte

Prejudiciul, de peste 26.000 de lei, a fost recuperat parțial. Polițiștii de investigare a fraudelor au înaintat dosarul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, cu propunere de trimitere în judecată a suspectei.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite