Şefa de la creşa „Căsuţa lui Winnie“, cercetată pentru evaziune de peste 50.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Orădeanca Natalia Ştefan, în vârstă de 31 de ani, în calitate de preşedinte al Asociaţiei Winnie the Pooh, a reţinut contribuţii salariale de la angajaţi, uitând să le mai vireze la bugetul consolidat al statului. De asociaţia în cauză aparţin creşa „Căsuţa lui Winnie“ şi grădiniţa privată „Căsuţa lui Winnie and Princess“.

Potrivit informaţiilor transmise de către Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Bihor, poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ Bihor au început urmărirea penală împotriva orădencei Natalia Ştefan, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de reţinere şi nevărsare, cu intenţie, în cel mult 30 de zile de la scadenţă, a sumelor reprezentând impozite sau contribuţii cu reţinere la sursă. „Aceasta este suspectată că, în perioada iulie 2009 – aprilie 2011, în calitate de preşedinte al unei asociaţii cu sediul în Oradea, ar fi reţinut de la salariaţi diferite sume de bani reprezentând contribuţii şi impozite cu reţinere la sursă, pe care ulterior nu le-a virat în termen de 30 zile de la scadenţă la bugetul consolidat al statului“, a spus Ioana Lascău, purtător de cuvânt la IPJ Bihor.

 Prejudiciu parţial recuperat

 Prejudiciul estimat provocat astfel bugetului de stat depăşeşte 50.000 de lei. Potrivit unor surse neoficiale, după ce a aflat că este cercetată, Natalia Ştefan a început să-şi plătească o parte din datorii. Dacă le plăteşte pe toate, ar putea scăpa nepedepsită. Poliţiştii de investigare a fraudelor bihoreni continuă cercetările cu suspectul în stare de libertate, în vederea documentării întregii sale eventuale activităţi infracţionale şi pentru recuperarea integrală a prejudiciului.

 

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite