Sculptorul orădean Rudolf Bone își vernisează astăzi expoziția „Memoria formei”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Orădenii sunt așteptați în această seară la vernisajul expoziției „Memoria formei", a sculptorului orădean Rudolf Bone.  Lucrările vor fi prezentate în stadii inedite, în diverse etape ale transformării. Prețul unei lucrări semnate de Bone este de circa 3.000 de dolari, pe site-urile de profil.

Expoziția va putea fi admirată la Galeria Konstant, de pe Calea Clujului, din Oradea. Săptămâna aceasta lucrările vor fi prezentate după ce au fost îndreptate cu un tăvălug. Săptămâna viitoare, la 29 aprilie, aceleași lucrări vor fi prezentate din nou, după ce vor fi fost transformate prin compactare. Faza finală a lucrărilor va putea fi admirată la data de șase mai, când acestea vor fi redevenit lingouri de metal.

Metamorfoză

Expoziţia va fi urmată de o alta, care va avea loc pe 29 aprilie şi va prezenta aceleaşi lucrări, transformate prin compactare. Vizitatorii vor putea vedea faza finală pe 6 mai, când sculpturile vor fi redevenit lingouri de metal. Sculptorul orădean Rudolf Bone a predat la universităţi din Cluj şi Timişoara iar acum e profesor la  Facultatea de Arte Plastice din Oradea.  Prima expoziție a avut-o în 1977, la București.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite