Scripcarul de pe acoperiş aduce premii peste premii teatrului Regina Maria, din Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Richard Balint
Richard Balint

După cele două nominalizări la Gala Premiilor UNITER din acest an, obținute de Ioana Dragoș-Gajdo,Cea mai bună actriță într-un rol secundar, şi Vioara Bara,Cea mai bună scenografie, ambele pentru spectacolul Scripcarul de pe acoperiş, iată că teatrul orădean mai primeşte trei distincţii onorabile din partea revistei de specialitate Yorick.

Într-un top al celor mai bune zece spectacole ale stagiunii 2011-2012, spectacolul produs la Oradea se regăseşte pe locul al cincilea, alături de alte producţii celebre din Cluj, Sibiu sau Bucureşti.

Nici actorii orădeni nu sunt uitaţi, astfel că Richard Balint, interpretul lui Tevye din acelaşi spectacol, ocupă un onorant loc doi în topul Celor mai buni actori din această stagiune:

Ioana Dragoş Gajdo este şi ea prezentă în topul Celor mai bune actriţe din stagiunea 2011-2012, pe locul zece într-un clasament în care se regăsesc Oana Pellea, Tania Popa sau Dorina Chiriac.

Pentru actorii Teatrului Regina Maria, urmează reluarea repetiţiilor, din data de 15 august, producţiile vor avea premiera în toamnă, în cadrul celei de-a XVIII-a ediţii a Festivalului de Teatru Scurt.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite