Școlile Lorantffy Zsuzsanna și Avram Iancu vor fi renovate cu bani europeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria a desemnat firmele care vor renova Liceul Teologic Reformat "Lorantffy Zsuzsanna" din Oradea şi școala cu clasele I - VIII „Avram Iancu". Cele două școli vor fi renovate până în anul 2012, cu bani europeni.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Oradea, pentru reabilitarea Liceului "Lorantffy Zsuzsanna" au fost depuse 10 oferte, criteriul de atribuire fiind preţul cel mai scăzut. "A fost desemnată câştigătoare firma Abed Nego Com, valoarea ofertei adjudecate fiind de 2.298.626 lei, fără TVA. Termenul de execuţie a lucrărilor este 4 mai 2012", se arată în document.

Pentru renovarea școlii „Avram Iancu" din Oradea, au fost depuse 12 oferte. Oferta cu prețul cel mai mic a fost depusă de firma Eurociv Cons. Firma urmează să renoveze școala cu 3.001.602 lei, fără TVA. Termenul de  execuţie a lucrărilor este tot 4 mai 2012. "Sursele de finanţare provin din fonduri nerambursabile, în urma unor proiecte depuse spre finanţare prin Programul Operaţional Regional-Axa prioritară 3,  "Îmbunătăţirea infrastructurii sociale", pe domeniul major de intervenţie 3.4 , care prevede reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea şi echiparea infrastructurii educaţionale preuniversitare, universitare şi a infrastructurii pentru formarea profesională continuă", se arată în comunicatul Primăriei Oradea.

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite