Scandal la Consiliul Judeţean Bihor. Consilierii PDL cer demisia colegilor din USL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Partidului Democrat Liberal Bihor, Ioan Avrigeanu le-a cerut consilierilor judeţeni ai USL să-şi dea demisiil,e deoarece  în alegerile din anul 2008 nu au fost aleşi de pe listele Uniunii.

Ceartă astăzi în cadrul şedinţei extraordinare a Consiliului Judeţean Bihor. Reuniţi pentru a-l vota pe noul preşedinte al CJ, după ce Radu Ţîrle preşedintele ales în anul 2088 şi-a dat demisia, consilierii PDL au cerut demisia colegilor din USL. "Consilierii care candidează din partea USL să îşi  dea demisia, pentru că nu pe listele USL au fost aleşi în 2008", a solicitat consilierul judeţean Ionel Avrigeanu, preşedintele PDL Bihor.

Secretarul CJ Bihor, Carmen Soltănel a  precizat că se va sesiza doar atunci când la Registratura CJ va fi depusă o sesizare scrisă în acest sens. "Dacă se va depune o sesizare în acest sens o vom analiza şi vom lua o decizie conform legii", a precizat secretarul CJ Bihor.

Şi  liberalii au avut de replicat la solicitarea PDL-iştilor. "Consilierii noştri, deşi candidează pe lista USL, nu au părăsit partidul de pe lista căruia au candidat în 2008 când au fost aleşi", a precizat Nicoleta Faur, consilier judeţean PNL.

Cu toate acestea Avrigeanu s-a arătat decis să depună o sesizare în următoarele zile.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite