Şase firme bihorene au donat 500.000 de lei în contul de solidaritate al Primăriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campania „Oradea pune suflet", demarată de Primăria Oradea, ca un apel pentru firmele care vor să doneze bani în contul de solidaritate al municipalităţii, în sprijunul proiectelor sociale, a strâns în două luni de zile aproape jumătate de milion de lei.

Startul campaniei „Oradea pune suflet" a fost dat în luna septembrie de către Primăria Oradea. Principalul scop al apelului umanitar este de a strânge fonduri pentru ridicarea Centrului Oncologic din cadrul Spitalului Clinic Municipal „Gavril Curteanu", dar şi pentru alte proiecte sociale pe care le demarează Primăria. Donaţiile făcute la începutul campaniei de unele firme din Bihor, au făcut să crească popularitatea apelului umanitar şi au atras şi alte societăţi.

Bani mulţi

„ Schrack Technik S.RL a donat 40.000 de lei pentru înfiinţarea centrului Hospice de îngrijire paleativă, Caro International S.R.L au dat 10.000 de lei pentru construirea centru oncologic modern, Comau Romania S.R.L. au virat 21.500 de lei în contul de solidaritate pentru construirea centrului oncologic, Regiana S.R.L a donat 1.500 de lei pentru construirea centrului oncologic modern", se precizează într-un comunicat al Biroului de Presă Oradea. Suma totală depusă de cele şase firme se ridică la 473.747 de lei.

Orădenii care doresc să contribuie la fondul de solidaritate pot accesa site-ul campaniei www.oradeapunesuflet.ro, unde vor găsi toate detaliile campaniei.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite