Şase angajate de la magazinul Adidas din Lotus Center, cercetate pentru delapidare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şase tinere din Oradea, cu vârste cuprinse între 23 şi 26 de ani, sunt cercetate de către poliţiştii de investigare a fraudelor, fiind suspectate că obişnuiau să plece acasă cu marfă din magazinul în care lucrau. În aproximativ jumătate de an, tinerele au furat marfă de peste 23.000 de lei.

Potrivit informaţiilor transmise de către Alina Dinu, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Bihor, poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor au început luni urmărirea penală faţă de şase orădence, cu vârste cuprinse între 23 şi 26 de ani, sub aspectul comiterii infracţiunii de delapidare.

Haine de marcă

 „Cele şase tinere sunt acuzate că, în perioada aprilie - septembrie 2009, în calitate de angajate - gestionare la un magazin aparţinând unei societăţi comerciale cu sediul în Oradea, şi-au însuşit şi au folosit în interes personal diverse bunuri ale firmei în valoare de peste 23.000 lei", a spus Alina Dinu. Poliţiştii continuă cercetările, pentru documentarea întregii activităţii infracţionale a suspectelor şi pentru recuperarea prejudiciului.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite