Sărbătoarea îndrăgostiţilor, petrecută alături de Cupidon deasupra orașului (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sebastian Ştef şi Diana Şanta au câştigat concursul declaraţiilor de dragoste
Sebastian Ştef şi Diana Şanta au câştigat concursul declaraţiilor de dragoste

În parfum de dragoste, la 40 de metri altitudine, 70 de cupluri şi-au jurat iubire şi s-au căsătorit pentru o zi la terasa Hotelului Continental. Anual, zeci de cupluri din Oradea aleg să îşi petreacă sărbătoarea Sfântului Valentin la Hotel Forum Continental.

Dă CLICK aici pentru o fotogalerie de la eveniment

Anual, zeci de cupluri din Oradea aleg să îşi petreacă sărbătoarea Sfântului Valentin la Hotel Forum Continental, unde de cinci ani se organizează o seară specială. Cupidon, invitatul surpriză, oficiază de Sfântul Valentin zeci de căsătorii.

Fiecare cuplu prezent aseară la terasa hotelului are o poveste deosebită. Fie că sunt împreună de o viaţă sau doar de câţiva ani, amorezii şi-au reînnoit jurămintele.

O noapte plină de romantism

„Te iubesc mai mult decât oricând. Eşti totul pentru mine!”, banala declaraţie de dragoste a căpătat sens atunci când Diana Şanta i-a adresat-o prietenului ei Sebastian, în faţa a 150 de necunoscuţi. Tinerii îşi vor unii destinele în 2010 şi au impresionat prin sinceritate când şi-au jurat iubire. Prin urmare, juriul concursului „Cea mai frumoasă declaraţie de dragoste” a decis ca Diana Şanta şi Sebastian Ştef să câştige un set de verighete din aur.

Anca Stolnicu şi Cristian Grozav se cunosc de când se ştiu. „Avem prieteni comuni şi obişnuiam să umblăm în aceeaşi gaşcă. Ne cunoaştem de 8-9 ani, dar abia în iarna anului trecut am decis să fim împreună. A fost o scânteie”, îşi aduce aminte Anca. Cristian crede că lucrurile s-au petrecut în ordinea în care trebuiau să se întâmple. „Am văzut trecerea aceasta de la prietenie la dragoste ca pe un lucru firesc. Faptul că mă trezesc dimineaţa lângă ea şi seara o găsesc acasă contează cel mai mult”, a spus Cristian.

În ciuda ispitelor, cei doi tineri cred în dragostea adevărată, iar părinţii lor le sunt modele. „Părinţii noştri sunt împreună de foarte mulţi ani. Cred în dragostea de lungă durată care se transformă în prietenie”, a spus Anca. Deşi timid, cuplul a acceptat să se căsătorească pentru o zi. Sub cupola dragostei şi sub privirile lui Cupidon, Anca şi Cristian au spus DA, însă doar pentru o zi.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite