Şapte candidaţi au fost eliminaţi astăzi în Bihor, de la ultima probă a bacalaureatului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bacalaureatul de toamnă a ajuns astăzi la final, cel puţin în privinţa probelor. Peste 950 de bihoreni şi-au susţinut astăzi proba la alegere a profilului şi a specializării, iar şapte dintre aceştia au fost eliminaţi din sala de examen, fiindcă au încercat să copieze. Rezultatele vor fi afişate duminică. Rămâi pe oradea.adevarul.ro pentru a afla ce notă ai luat.

Şapte candidaţi de la sesiunea de toamnă a bacalaureatului au fost eliminaţi din sala de examinare astăzi, după ce au fost prinşi încercând să copieze. Cei mai mulţi „copiatori" au fost depistaţi la Colegiul Tehnic „Traian Vuia", unde trei candidaţi au încercat să se inspire pentru a-şi asigura o notă de promovare. Doi candidaţi au fost eliminaţi pentru copiat la Colegiul Tehnic „Alexandru Roman", unul de la Colegiul Naţional „Octavian Goga" şi unul de la Colegiul Tehnic „Andrei Şaguna".

Notele, duminică

Rezultatele vor fi afişate duminică, până la orele 16.00, după care persoanele care se vor simţi neîndreptăţite vor putea depune contestaţii, până la orele 20.00.

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite