Săptămâna viitoare debutează o nouă ediție a Cupei Liceelor la jocuri sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Semnarea protocolului de organizare a Cupei Liceelor
Semnarea protocolului de organizare a Cupei Liceelor

Competiția se va desfășura pe cinci ramuri sportive: handbal, baschet, fotbal de sală, cros și tenis de masă. Etapa locală este programată să înceapă săptămâna viitoare. Cei mai mulți participanți s-au înscris în competiția de fotbal.

Pentru ca ediția din acest an a Cupei Liceelor să funcționeze ca la carte, autoritățile au parafat astăzi protocolul de colaborare. "Inspectoratul Școlar organizează Olimpiada Sportului Școlar. Direcția de Sport a acoperit segmentul claselor I-IV prin activitățile incluse în proiectul Bihorul în Mișcare, iar acum, patru instituții vor organiza competiții pentru elevii de liceu", a precizat Sorin Buhaș, directorul DSJ Bihor.

Competiții pentru sportive legitimați și nelegitimați

Reprezentanții Direcției de Sport, Inspectoratului Școlar, Prefecturii dar și Inspectoratului de Poliției Bihor se vor ocupa de organizarea Cupei Liceelor 2009/2010. "Această competiție se adresează atât sportivilor legitimați cât și celor nelegitimați. Potrivit calendarului competițional se organizează o fază locală, județeană și națională", a spus Tiberiu Sâncelean, reprezentatul ISJ Bihor. Săptămâna viitoare vor debuta competițiile din cadrul etapei locale. "În competiția de baschet masculin s-au înscris 10 licee, iar la feminin 7. La handbal avem 6 echipe la masculin și 5 la feminin, iar la fotbal de sală - 18 echipe din Oradea", a spus Mirela Casetti, inspector de sport. Concursul de alergări va avea loc în luna februarie în parcul I.C. Brătianu. Polițiștii ordeni vor asigura ordinea în timpul desfășurării competiției. "Avem o misiune facilă: trebuie să asigurăm ordinea și liniștea publică. Sunt convins că va fi ușor de îndeplinit de vreme ce mișcarea sportivă poate stopa violența", a spus subcomisarul Marcel Cozma, reprezentatul Inspectoratului de Poliție Bihor.

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite