De Săptămâna Mondială a Alăptării la Sân, femeile vor învăța de la specialiști cum să își hrănească copiii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proaspetele sau viitoarele mămici din județul Bihor pot beneficia, pe tot parcursul acestei săptămâni, de informare gratuită despre importanța alăptatului la sân.

Direcția Județeană de Sănătate Publică Bihor desfășoară în perioada 1 - 6 august acțiuni de educație pentru proaspetele mămici. Campania de informare se desfășoară cu prilejul Săptămânii Mondiale a Alăptării la Sân și se adresează viitoarelor şi actualelor mame precum şi specialiştilor din domeniul medico-sanitar. Acțiunile de informare-educare-comunicare se axează pe importanţa alăptatului la sân atât  pentru copii, cât şi pentru mame, familie  şi societate în general.

Pentru toate bihorencele eligibile

Specialiștii vor organiza și desfășura întâlniri cu femeile însărcinate şi cu tinerele mame internate în Spitalul Clinic de Obstetrică şi Ginecologie din Oradea, precum şi în maternităţile din Beiuş, Marghita şi Salonta.

Potrivit directorului instituției, Marius Pîrcioagă, în cadrul acestor întâlniri vor fi prezentate şi distribuite materiale informative cu mesaje specifice. De asemenea, specialiştii vor prezenta informaţii referitoare la beneficiile alăptării în cadrul unor emisiuni radio-TV.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite