Cât câştigă fetele frumoase din Oradea, la sampling-uri și promoții

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tot mai mulți tineri orădeni lucrează ca la promoții sau fac sampling, atrași fiind de sumele plătite și volumul mic de muncă în aceste activități. Zâmbesc, știu să se facă plăcuți, sunt arătoși și extrem de comunicativi. Pentru ei, jobul contă în a face impresie bună și în a te convinge că produsul prezentat de ei este cel mai bun.

Adolescenții din Oradea și-au găsit jobul ideal. Program flexibil, salariu convenabil, în funcție de timpul de lucru, responsabilități minime. Cerințele angajatorului sunt și ele pe placul tinerilor: să fii comunicativ și să ai un aspect fizic plăcut.

Cei care lucrează în sampling se găsesc în supermarketuri, pe diferite raioane. Pot fi recunoscuți după vestimentația cu însemnele produsului pe care îl promovează și după zâmbetul larg de pe față. Ei trebuie să-i capteze pe consumatori cu descrierea produsului, să le trezeasca interesul si să ii atragă în asemenea măsură încât repsectivii să și încerce produsul.

De cealaltă parte, cei care fac promoții pot fi găsiți în fața marilor magazine, în același stil vestimentar, la un stand. Aceștia sunt cei care fac înscrieri sau oferă premii la diferite concursuri.

Citește astăzi în „Adevărul de Transilvania“, cât câștigă un tânăr care lucrează la promoții!

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite