VIDEO Salon de masaj „cu final fericit”, casă pentru o rețea de proxenetism și prostituție

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii bihoreni au destructurat o reţea de proxenetism şi prostituţie care funcţiona mascat într-un salon de masaj erotic din Oradea. Cele mai tinere dintre prostituatele care lucrau acolo aveau 15 și 16 ani.

Poliţiştii bihoreni au efectuat luni trei percheziţii domiciliare simultane, în urma cărora au fost prinşi doi proxeneți orădeni, în vârstă de 42 și 28 de ani. O fată în vârstă de 18 ani, din județul Neamț, una de 22 de ani din comuna bihoreană Sălard și alte două adolescente, în vârstă de 15 și 16 ani, din județul Satu Mare, sunt cercetate pentru prostituție.

Dă click pe poză pentru a vedea o înregistrare video din timpul perchezițiilor

Tariful prostituatelor era de 200 de euro pe oră

Anunț de angajare pe internet

„Unul dintre proxeneți este acuzat că în perioada august - noiembrie 2010 ar fi postat un anunţ publicitar pe internet prin care recruta persoane de sex feminin, cărora ulterior, le punea la dispoziţie un imobil situat în Oradea, în care aparent funcţiona un salon de masaj erotic. Sub acest paravan, în imobilul respectiv tinerele racolate de pe internet întreţineau relaţii sexuale cu diferite persoane de sex masculin în schimbul unor sume de bani, din care o cotă parte le revenea proxeneților și fetei din județul Neamț", a spus Alina Dinu, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Bihor.

Cum ajungi prostituată de lux, din manechin de succes

Nu pot pleca din Oradea

Cele trei persoane suspectate de proxenetism au fost reţinute pentru 24 de ore în Arestul IPJ Bihor, iar marţi au fost prezentate cu propunere de arestare preventivă la Judecătoria Oradea. Magistraţii au decis că cei trei nu au voie să părăsească localitatea pentru o perioadă de 30 de zile. „Cele două fete din Satu Mare au fost duse la un centru de minori", a spus Alina Dinu. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, aceştia riscă pedepse cuprinse între 5 şi 18 ani închisoare.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite