Orădenii care au înfiinţat brand-ul Pada Murre îşi deschid al şaisprezecelea magazin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pada Murre a ales să-şi deschidă un nou magazin, în ERA Mall
Pada Murre a ales să-şi deschidă un nou magazin, în ERA Mall

Pornit în Oradea în urmă cu 8 ani și extins în toate orașele importante ale țării, cunoscutul lanţ de retail Pada Murre îşi deschide al şaisprezecelea magazin în oraşul de origine, în Mall-ul din ERA Shopping Park Oradea. Performanţa afaceriştilor orădeni este cu atât mai mare cu cât au reuşit ca, pe timp de criză, să deschidă câte două magazine pe an.

Centrul comercial ERA Shopping Park Oradea anunță încheierea contractului cu Pada Murre, cunoscutul lanț de retail de fashion pentru bărbați, pentru un spațiu în noul Mall din cadrul proiectului. Cu o investiție de peste 85.000 de euro, Pada Murre va deschide în ERA Mall un magazin cu o suprafață de aproximativ 140 metri pătrați oferind vizitatorilor cele mai noi colecții Pada Murre, Pablone, Consigliere, Roland, Blei Frei, Il Padrino, Pre End, Vito și Genius. „Suntem onorați să avem alături de noi un brand orădean cu recunoaștere națională. Performanța Pada Murre confirmă încă o dată faptul că antreprenorii locali merită toată încrederea noastră. Mulți dintre aceștia au deja parteneriate care le susțin procesele de dezvoltare cu ERA Shopping Park Oradea. Kangoroo Land - cel mai mare loc de joacă din Bihor, Euphoria Style, Gentil - retailer local de produse de marochinărie cu fabrică proprie, sunt doar câteva exemple", a spus Andreea Stoinescu, Leasing Manager Argo Real Estate Opportunities Fund.

Ascensiune spectaculoasă, din 2003

Pada Murre este cel mai bun exemplu de proiect de antreprenoriat orădean transformat într-o companie cu reprezentare națională. Brandul s-a născut la Oradea în anul 2003. Acum, la distanță de 8 ani, deschide cel de-al 16-lea magazin din România înregistrând o rată de creștere de aproape două magazine pe an. Această evoluție este cu atât mai impresionantă cu cât o mare parte din viața companiei Pada Murre s-a suprapus cu perioada de criză economică. „Magazinul Pada Murre din ERA Mall va fi cel de-al 16-lea din reţeaua noastră. Am început în Oradea, așadar este firesc să dorim să ne consolidăm poziția aici", a declarat Adrian Mureşan, director general Pada Murre.

În extindere

Mall-ul din cadrul proiectului ERA Shopping Park Oradea va deveni curând complet operațional, ultimele contracte fiind semnate de Mobexpert, Elvila, Fox și Pada Murre. Inaugurați în 2010, primii 8.000 mp beneficiază de o selecție importantă de branduri locale și internaționale precum Sprider Stores, Gentil, Kangaroo Land, Chrome, Euphoria Style, Expo Fashion sau L'italiano. De la inaugurare mall-ul a găzduit peste 65 de evenimente de amploare, de la evenimente pentru copii, cum ar fi cele organizate de compania Walt Disney, târguri și expoziții de anvergură organizate în premieră pe piața oradeană, până la concerte susținute de marile nume ale scenei muzicale românești: Iris, Andra, Paula Selling, Smiley, Vunk, Anna Lesko.  

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite