ȘTIRI PE SCURT/ Studentul sinucigaș va fi înmormântat astăzi, la Cimitirul Municipal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adevărul de Seară, ediția de Oradea, vă prezintă, pe scurt, câteva dintre principalele evenimente ale acestei zile. Vlad Sârbu (22 ani), studentul care și-a pus capăt zilelor înghițind pastile folosite de către bolnavii de cancer, va fi înmormântat astăzi, la Cimitirul Municipal din Oradea.

ASTĂZI, ora 14.00

Studentul sinucigaș, condus pe ultimul drum

Vlad Sârbu (22 ani), studentul care și-a pus capăt zilelor înghițind pastile folosite de către bolnavii de cancer, va fi înmormântat astăzi, la Cimitirul Municipal din Oradea. În memoria sa, la Universitatea Oradea foștii colegi au realizat un mic sanctuar, cu fotografii și lumânări. Rezultatele toxicologice vor fi cunoscute abia luna viitoare.

ASTĂZI, ora 17.00

Se caută cea mai reușită fotografie din Apuseni

Astăzi se lansează la muzeul Memorial Aurel Lazăr din Oradea, concursul de fotografii „Natura prin obiectiv: Biodiversitatea în Munţii Apuseni", cu ocazia Zilei Internaționale a Biodiversității. În urma concursului, care se încheie la 15 iunie, cele mai bune fotografii, pe secțiunile floră, faună și macro, vor fi expuse la Complexul „Muzeul Țării Crișurilor".

ASTĂZI, ora 21.30

Vizionări de filme pe Strada Republicii

Orădenii vor avea în această seară ocazia de a viziona filme realizate de către șapte tineri artiști locali. Atât filmele cât și locația sunt neconvenționale, având în vedere faptul că peliculele vor fi proiectate pe două panouri instalate transversal, pe strada Republicii în faţa Galeriei de Arte Vizuale. Proiectul „Border/less" continuă și sâmbătă seară.

 ASTĂZI, ora 22.30

Sandu Lungu luptă cu „Titanul"

„Muntele Bihorului", cunoscutul luptător Sandu Lungu, (1,83 m şi 160 kg) va lupta în această seară, după reguli de arte marțiale mixte, împotriva americanului Jimmy Ambriz (1,88 m -130 kg), cunoscut și sub numele de „Titanul".  Printre luptătorii din această seară se numără Ionuț Iftimoaie și Cătălin Moroșanu. Câştigătorul piramidei de la K-1 Bucureşti se va califica la K-1 Final 16 din Seul.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite