Oradea: SPORTIVUL ZILEI: Ioan Trif, un împătimit al bicicletei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: SPORTIVUL ZILEI: Ioan Trif, un împătimit al bicicletei
Oradea: SPORTIVUL ZILEI: Ioan Trif, un împătimit al bicicletei

În fiecare zi, în cadrul campaniei "Fii sportivul zilei!", demarată de Adevărul de Seară și CS Gym Oradea, reporterii Adevărul aleg un orădean care va apărea pe site-ul nostru și va primi un tichet pentru un antrenament gratuit la CS Gym. 

Citește despre Campania Fii sportivul zilei!

Campania demarează azi cu un împătimim al bicicletei. Ioan Trif are 78 de ani și circulă cu bicicleta de ani buni. El este însă nemulțumit de condițiile care le oferă administrația celor care preferă mersul cu bicicleta în detrimentul altor mijloace de transport în comun. "Circulând cu bicicleta pe străzile municipiului Oradea nu mă simt în siguranță", spune Ioan Trif.

Sugestii pentru primărie

El cere Primăriei Oradea "marcarea pe strada Dimitrie Cantemir, pe direcția Nufărul, cu un semicerc alb a grătarelor căzute, rupte, denivelate; nivelarea unor umflături ale asfaltului apărute în zonele zebrelor, dar și în alte locuri; rașchetarea grosieră a astfaltului pe podul Dacia nu corespunde scopului, este mai rău ca înainte pentru roțile bicicletei; strada Magheru, între Crișul și Pod Dacia semnalizarea longitudinală cu un marcaj la minim 50 de centrimetri de bordură a pistei de biciclete". "Asemenea semnalizări ar induce șoferilor cunoștința existenței bicicliștilor pe străzile orașului și faptul că și biciliștii sunt în evidența autorităților care reglementează circulația pe drumurile publice", este de părere orădeanul.

Semnături pentru piste de biciclete

În cadrul campaniei Fii sportivul zilei! am demarat și o acțiune de strângere de semnături pentru realizarea unor piste noi de biciclete în Oradea și a unei piste care să lege Oradea de Băile Felix. Cei care doresc să se alăture campaniei pot semna petiția care va ajunge la autorități la sediul redacției nostre, din strada Iuliu Maniu, nr. 28 ap.1 sau la sediul CS Gym Oradea din strada Emanuil Gojdu, nr.3A.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite