ȘOFERI IRESPONSABILI Cu 104 km la oră, pe șoseaua înghețată, în localitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Șoferii nu s-au speriat de condițiile de drum
Șoferii nu s-au speriat de condițiile de drum

Condițiile de drum din acest weekend i-au lăsat reci pe șoferii orădeni, care nu au ezitat să apese pedala de accelerație, ajungând să depășească cu peste 50 km limita de viteza legală în localitate. Un orădean a rămas fără permis pentru trei luni, după ce a condus cu 104 km la oră, în localitatea Gepiu, pe carosabilul înghețat.

Alina Dinu, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Bihor, ne-a informat în această dimineață că șoferul orădean, în vârstă de 43 de ani, a fost depistat duminică, pe DN78, în localitatea bihoreană Gepiu, conducând cu o viteză de 104 km la oră. „Bărbatul a rămas fără permis pentru o perioadă de trei luni", a spus Alina Dinu. Șoferul în vârstă de 43 de ani este doar unul dintre cei 23 de „vitezomani" prinși în ultimele 24 de ore pe șoselele bihorene.

Noroc

Peste 60 de șoferi au fost sancționați duminică, pentru diverse încălcări ale legislației rutiere. „S-au aplicat amenzi în valoare de peste 8.000 de lei", a spus Alina Dinu. În ciuda faptului că nu au respectat regulile de circulație, bihorenii au avut noroc în acest weekend, fiind constatate doar trei tamponări și un accident ușor, pe DN 19, în afara localității Chișlaz. „În ultimele weekend-uri am avut chiar și 14 tamponări pe zi", a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite