FOTO: O femeie a murit după ce un tren a spulberat căruța în care se afla

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urmă cu aproximativ o oră, între Gara de Est din Velența și Metro s-a petrecut un accident feroviar. O căruța a tăiat calea unui tren, care, deși a frânat, a intrat în plin în atelaj. O femeie de 24 de ani, care se afla în căruță, a decedat în urma impactului.

Potrivit mecanicului de tren, Iosif Pontoș, care conducea un tren privat pe ruta Oradea-Cordău, acesta a observat căruța, dar nu a crezut că atelajul nu va opri la trecerea la nivel cu calea ferată. „Veneam dinspre Oradea Est când am observat în dreapta trenului atelajul. Am tras de semnalul sonor, după cum se obișnuiește, dar a fost în zadar, căruța nu a oprit și am lovit-o din plin, cu toate că am frânat rapid", explică mecanicul de tren.

În căruță se aflau patru persoane dintre care numai una, Magdalena Florian, de 24 de ani a murit, iar ceilalți trei au au primit ajutor de specialitate din partea SMURD. Ceilalți s-au salvat numai pentru că au reușit să sară la timp din căruță.

Click pe poze pentru fotogalerie!

image
image
image

„În jurul orei 10.41 am fost solicitați la un accident feroviar în zona Gării Velența, unde s-a intervenit cu un echipaj SMURD și unul de descarcerare", spune Camelia Roșca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Crișana.     

La ora actuală circulația feroviară este blocată în zonă, mai multe trenuri de pe ruta Oradea-Cluj Napoca fiind amânate.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite