O maşină SMURD a fost lovită de un Opel, deşi avea semnalele pornite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un autoturism Opel a lovit o maşină SMURD astăzi, în jurul orei 16.15. Accidentul s-a petrecut la intrarea pe strada Primăriei, când şoferul maşinii marca Opel nu a acordat prioritate maşinii de intervenţie, care avea semnalele luminoase şi acustice pornite, îndreptându-se spre victima unui accident din Sântandrei.

 Martorii de la locul accidentului susţin că autospeciala SMURD circula regulamentar dinspre Piaţa Independeţei spre strada Primăriei, când cealaltă maşină a ignorat girofarele autospecialei şi i-a tăiat calea. Se pare că bărbatul de 40 de ani care era la volanul Opelului venea din Piaţa Unirii şi dorea să traverseze liniile de tramvai, dar nu a mai oprit la semnul stop reuşind să acroşeze partea stângă a maşinii de intervenţie.

Fără urmări grave

Trei persoane au fost implicate în accident, dar niciuna nu a suferit răni grave. „Celor trei victime li se fac analize medicale, dar niciuna nu are traumatisme grave", spune Hadrian Borcea, şeful Unităţii de Primire Urgenţă din cadrul Spitalului Clinic Judeţean Oradea.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite