David Bryan rupe contractul cu Hotel FM şi Radu Groza

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Participarea la Eurovion 2011 nu a fost de bun augur pentru englezul David Bryan. În loc să se bucure de succes, a simţit din plin gustul amar al dezamăgirii.

David Bryan a fost vocea trupei Hotel FM, cea care a reprezentat România la Eurovision 2011 . Din păcate, această participare le-a adus doar clasarea pe locul 17. "Am suferit mult atunci. Nu mă aşteptam la acel loc. Am plâns zile întregi", ne-a mărturisit David Bryan. Cu toate acestea, englezul spera ca după  marele concurs, succesul lui şi al trupei Hotel FM să fie mult mai mare. Din păcate nu s-a întâmplatat aşa.

"Am crezut că vom lucra mai repede. Managerul Radu Groza urma să ne găsească diferite concerte, dar acest lucru nu s-a întâmplat. Abia am participat la două concerte, iar banii i-am văzut  peste trei luni", ne-a povestit David. A ales să plece din Oradea la Bucureşti cu speranţa că va fi mai bine. Şi în această privinţă s-a înşelat.

"Radu Groza este foarte cunoscut, a lucrat cu oameni faimoşi. Am semnat un contract cu el, anul trecut prin noiembrie, şi de atunci am avut 2 concerte. Unul de Revelion şi ne-a mai chemat de 1 martie la Sala Palatului unde am cântat o melodie. M-am mutat la Bucureşti pentru Hotel FM, dar m-au lăsat baltă. Vreau să rup contractual cu Radu Groza şi Hotel FM pentru că nu se mai mişcă nimic", spune dezamăgit englezul stabilit în România.

David Bryan cântă cu trupa Pasager  şi încearcă să-şi caute un alt compozitor care să-i compună melodii adecvate stilului său, şi cu ajutorul căruia să urce din nou pe treptele cele mai înalte ale muzicii.

 

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite