SĂRBĂTOARE De Crăciun, distracţia a fost maximă la cluburile din Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Christmas Party în Oradea
Christmas Party în Oradea

După masa copioasă de Crăciun, din care nu au lipsit cârnaţii, caltaboşul, friptura şi cozonacul, orădenii au ales să ardă caloriile prin dans şi distracţie. Cluburile şi barurile de la pasajul Vulturul Negru au fost locurile ideale în care tinerii au ales să chefuiască în prima seară de Crăciun.  

Unele localuri au început seria petrecerilor de iarnă încă din ajunul sărbătorilor şi odată cu acestea promoţiile la băuturi, pentru a atrage cât mai mulţi clienţi. Distracţia a fost garantată. Dovadă a fost numărul mare de petrecăreţi care au plecat acasă abia spre dimineaţă. Chefurile s-au ţinut lanţ în majoritatea cluburilor şi barurilor, unde de abia că se mai putea arunca un ac. Sub deviza "criză, criză, dar când vine vorba de distracţie nu ducem lipsă de finanţare", orădenii au sărbătorit Crăciunul în cel mai original mod.

Vezi aici cum s-au distrat tinerii orădeni la petrecerile de Crăciun

Christmas Party în Oradea

Cu toate că vara a trecut de mult, bermudele şi cămăşile înflorate au fost la modă serile acestea, pentru Yellosubmarine a organizat Christmas Beach Party. Petrecerea a început sâmbătă seara şi în această seară. De asemenea, cei care au avut poftă pe un pahar de vin fiert sau o bucată de cozonac, făcut ca la mama acasă, au avut ocazia să le savureze la Columbus Café, care îi aşteaptă şi în această seară pe petrecăreţi la un show pe cinste. Tot în această seară, începând cu ora 20.00, orădenii sunt așteptați și la Christmas Party în Queen's Pub. Atmosfera va fi întregită de Kovax feat Balogh Joe, iar prețul unui bilet este de 15 lei.

Mai mult, patronii promit că personalul va rămâne şi în această seară ferm pe poziții până când localul va fi părăsit de ultimul client.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite