S-au schimbat traseele şi graficele autobuzului 24 şi ale liniei 16

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Orădenii care obişnuiesc să circule cu mijloacele de transport în comun trebuie să ia în seamă modificările care se vor produce începând de luni, 25 iulie, la trasee şi graficele autobuzului 24 şi a liniei 16.

OTL informează că , în urma discuţiilor purtate cu reprezentanţi ai sindicatelor agenţilor economici din zona industrială , se vor efectua modificări, atât la traseul, cât şi la graficele de circulaţie ale Liniei 24 de autobuz, începând din 25 iulie.

„Autobuzele vor circula pe traseul Pod Rutier ( podul Densuşianu ) - Macon cu respectarea staţiilor existente. În consecinţă, se desfinţează staţiile de la Dacia Zig Zag şi staţia Pod CFR ( staţia situată sub pod ), iar numărul curselor se modifică în zilele lucrătoare cu şcoală şi vacanţă de la 10, la 16, iar în zilele nelucrătoare se vor efectua 12 curse", se specifică într-un comunicat remis de operator local de transport în comun.

Totodată,  începând de astăzi, 23 iulie, în zilele nelucrătoare, autobuzele Liniei 16 vor circula între orele 5.50 şi 8.00 şi după ora 16.00, la interval de 40 de minute, iar între 8.00 şi 16.00, la interval de 20 de minute.

Orădenii pot afla orarul exact de circulaţie din graficele ce vor fi afişate în staţiile de autobuz.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite